L’Ajuntament d’Almussafes crea una Escola d’Ocupació per a fomentar la inserció laboral

El programa tindrà un cost d’un 124.000 euros

L’Ajuntament d’Almussafes està ultimant la posada en marxa de l’Escola d’Ocupació ‘Et formem’, per a continuar preparant a la ciutadania per a l’accés al mercat de treball. 

En aquesta ocasió, el programa mixt d’ocupació i formació admetrà a un total de 10 persones, totes elles amb dificultats d’inserció laboral o pertanyents a col·lectius vulnerables, que seguiran l’itinerari que els permetrà aconseguir un certificat mentre realitzen pràctiques remunerades en diferents departaments de l’administració municipal.

La iniciativa, que tindrà una duració de sis mesos i començarà a desenvolupar-se el pròxim 30 de novembre, té un cost d’uns 124.000 euros, aportats per la Generalitat Valenciana i per l’Ajuntament del municipi.

Ja s’ha iniciat el procés de selecció de les persones que s’;encarregaran de la direcció, la docència i l’administració de l’escola, tasques per a les quals aquest projecte contempla l’habilitació de tres llocs, un per cadascuna d’aquestes labors. 

Per altra banda, el perfil de l’alumnat haurà de ser el de persones en situació o risc de pobresa, exclusió social o privació material severa. Es prioritzaran les persones beneficiàries de la renda valenciana d’inclusió, dones, víctimes de violència de gènere, famílies monoparentals, persones amb diversitat funcional, majors de 45 anys amb baixa qualificació o persones desocupades de llarga duració.

De la mateixa manera, també es compta amb joves d’entre 16 i 18 anys tutelats per la Generalitat i els que hagen estat en sistemes de protecció de menors. 

Deixa el teu comentari