L’Ajuntament d’Alzira anima i assessora als licitadors perquè s’inscriguen en el ROLECE

Alzira, 27 de juliol de 2018 – L’Ajuntament d’Alzira, des de l’oficina de contractació segueix adaptant l’administració municipal als nous entorns digitals i les lleis que regeixen la progressiva implantació de les noves tecnologies en els tràmits administratius.

El regidor responsable de l’Oficina de Contractació, Fernando Pascual, ha destacat el treball realitzat per l’àrea que dirigeix, i per tots els departaments de l’Ajuntament, per a l’adaptació dels procediments de contractació conforme a la nova Llei de contractes del sector públic, que va entrar en vigor el passat 9 de març.

Segons declara Fernando Pascual, “L’Ajuntament d’Alzira és un dels primers que ha adaptat tots els models de plecs conforme a aquesta nova llei, tant d’obres, serveis, subministraments, com el contracte menor, i ja estem treballant tot electrònicament”, explica sobre aquest tema. Una de les condicions que estableix la nova norma és l’obligatorietat per a tots els empresaris i persones jurídiques d’inscriure’s en el ROLECE, el Registre Oficial de Licitadors i Empreses Classificades del sector públic. “La inscripció en aquest registre per a totes les empreses és obligatòria, per a poder concursar i participar en totes les licitacions de l’administració. No solament de l’ajuntament d’Alzira sinó de qualsevol administració”.

Aleshores, Fernando Pascual ha posat a la disposició dels empresaris l’assessorament del propi ajuntament: “Existeix una pàgina web que es diu així, ROLECE, on s’estableixen cadascun dels passos a seguir per a poder inscriure’s. En qualsevol cas, la Unitat de Contractació està al servei de tots els ciutadans, per a qui tinga algun dubte”.

Des del consistori Alzireny es persegueix, principalment, “informar, fer partícips i insistir que s’inscriguen com més prompte millor totes les empreses, perquè puguen participar en aquests concursos, perquè pot donar-se la situació que no estiguen informats i es queden fóra d’alguna licitació en la qual estiguen interessats pel fet de no estar inscrits”, posa l’accent el regidor de Contractació.

Si bé existeix de termini fins al 9 de setembre per a inscriure’s en aquest registre, l’edil remarca la importància de realitzar-se com més prompte millor.

A més, Fernando Pascual va aprofitar per a “felicitar i agrair el gran treball que han fet els tècnics, tant de l’Oficina de Contractació, com a Secretaria General i Intervenció, en l’elaboració de l’adaptació dels models conforme a la nova llei, perquè, crec que som un dels Ajuntament que abans hem adaptat els plecs”.

“Totes aquestes mesures van a ser beneficioses per a tots, tant per a l’administració com per a les empreses, i van a facilitar el procediment de l’expedient així com el procés d’adjudicació”, subratllava l’edil.

Poden informar-se i consultar els tràmits a seguir a través de la web www.alzira.es accedint a: “Seu electrònica” ,” Portal de la ciutadanía”, “Catàleg de tràmits”

Deixa el teu comentari