L’Ajuntament d’Alzira aprova la nova convocatòria del premi ‘Crea una IDEA al Mercat de La Vila’

Alzira, 10 de juliol del 2018. L’Ajuntament d’Alzira, a través de la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Projectes Europeus i Treball, torna a convocar el premi “Crea una IDEA al mercat municipal de la Vila”. Com l’edició anterior, l’objectiu de la convocatòria d’aquest premi és donar una oportunitat a nous emprenedors per a poder posar en marxa un projecte que destaque pel seu component I+D+i, i donar un impuls al nostre teixit econòmic possibilitant un espai durant un any al mercat municipal de la Vila per poder desenvolupar-lo. Es concedirà un premi, finançat per l’Ajuntament d’Alzira, el qual equival al cost dels serveis del Mercat Municipal de la Vila, durant 1 any. A aquest podran optar persones físiques o jurídiques que estiguen desenvolupant un projecte innovador de negoci o hagen constituït una activitat professional i/o empresarial, a Alzira.

El regidor de Desenvolupament Econòmic, Projectes Europeus i Treball, Ivan Martinez, ha destacat que: “l’impuls de l’autoocupació exigeix de fórmules que faciliten i milloren la posta en marxa de les noves empreses, especialment xicotetes empreses que troben majors dificultats en les fases inicials. Amb el premi “Una IDEA al mercat municipal de la Vila” es pretén premiar el millor projecte presentat per la seua qualitat i innovació per a constituir un nou negoci en un punt cèntric i modern com el Mercat Municipal de la Vila. A més, també es vol fomentar l’emprenedurisme i facilitar l’establiment de nous negocis a aquest mercat.”

Cal recordar que en l’edició d’enguany es van lliurar dos premis ex aequo. Aquesta iniciativa està inclosa dins del “Viatge de l’empleabilitat” que ha elaborat IDEA, en la que es pretén potenciar també els emprenedors: des del seu assessorament per posar en marxa una empresa, un pla de viabilitat, possibilitats de finançament amb crèdits reduïts, formació i altres ajudes (Emprén). Per tal de desenvolupar un viver d’empreses, IDEA també ha concedit des del 2015 els Premis Coworking, amb la possibilitat de gaudir d’un espai de treball col·laboratiu, i ara en les instal·lacions municipals del mercat.

El termini de presentació de sol·licituds serà fins el 31 d’octubre de 2018. Tant les bases com la instància i resta de documents annexos estaran a la disposició dels interessats en l’oficines d’IDEA, C/ Ronda d’Algemesí, 4 i es publicaran en la web municipal www.idea-alzira.com

Deixa el teu comentari