L’Ajuntament d’Alzira arregla els voltants de l’escoleta de Tulell

En breu començarà a condicionar-se l’exterior de l’escoleta de Tulell.

20161202_130108Les regidories de Gestió Urbanística i Educació i Infància faran possible les millores al voltant de l’escoleta, “una actuació demanada, tant pels docents com per les mares i pares que porten les seues filles/s a este centre educatiu”, segons el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual.

La titularitat d’este centre pertany a la Generalitat, a pesar d’això es portaran endavant les millores, ja que des que es va escometre la urbanització del sector Tulell, tenint les competències d’actuar l’anterior equip de govern, no es preocuparen per tal d’arreglar l’entorn de l’escoleta.

Pepe Grau, regidor d’Educació i Infància, assenyala “que és totalment necessari realitzar estes millores, ja que en l’actualitat l’aspecte exterior del centre deixa molt a desitjar”.
Les obres consistiran en el pavimentat dels voltants de l’escoleta, l’arreglament de les voreres, la replantació dels arbres en els escocells existents, així com la col•locació de bancs en l’entorn del centre educatiu.

Està previst que les obres comencen el 12 de desembre i que finalitzen abans que acabe l’any.

Alzira, 7 de desembre de 2016

Deixa el teu comentari