L’Ajuntament d’Alzira atorga les ajudes a les associacions veïnals

La Regidoria de Participació Ciutadana ha atorgat les ajudes a les associacions veïnals dels diferents barris del municipi. Una vegada finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, s’han adjudicat un total de 17.000 euros entre les associacions que continuen amb les seues activitats. 

La regidora de l’àrea, Gemma Alós, ha manifestat que «tot i que la pandèmia continua present, esperem que, a poc a poc, les associacions veïnals recuperen la seua activitat habitual. Mantindre vives estes associacions és fonamental perquè són les que estan més a prop de la ciutadania i desenvolupen un paper molt important als nostres barris».

Set associacions han demanat esta subvenció destinada a cobrir les activitats que realitzen, el manteniment dels locals i l’equipament de les associacions. A més, s’inclou una quantitat fixa per a aquelles associacions que no disposen de local i una quantitat variable depenent del nombre de socis. 

Després de la reunió de la Comissió de Valoració i Estudi i la posterior aprovació per la Junta de Govern Local, s’ha acordat distribuir les subvencions de la manera següent:  

Sants Patrons, les Basses, Sant Judes: 3.491 euros.

Raval de Sant Agustí: 2.849 euros.

L’Alquerieta: 2.496 euros.

Balcó de la Ribera: 2.672 euros.

Colònia d’Anna Sanchis: 2.280 euros.

El Racó: 2.562 euros.

Partida les Basses – av. de la Ribera: 650 euros.

El pagament de les subvencions requerix la justificació prèvia dels gastos.

La regidora, Gemma Alós, ha remarcat que «l’objectiu de la Regidoria de Participació Ciutadana és fomentar i millorar el teixit associatiu i escoltar els problemes i suggeriments dels veïns i les veïnes de la nostra ciutat. La nostra prioritat és fomentar la participació de la ciutadania i convertir-la en part fonamental de la vida municipal».

Comenta la notícia