L’Ajuntament d’Alzira demana a la Generalitat la implantació de mesures més restrictives

Les dades de la comarca superen els 500 contagis per cada 100.000 habitants

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez ha proposat a la Secretària Autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, que s’apliquen mesures més restrictives a la ciutat i a la comarca, per a fer front a la Covid-19.

El consistori ha demanat més control en els aforaments i els horaris de limitació de moviment. Gómez ha traslladat la seua preocupació per les dades de la ciutat i de la comarca, ja que en la Ribera ja es superen els 500 contagis per cada 100.000 habitants. 

Alzira, encara no ha arribat a eixa xifra, però es queda ben a prop amb una incidència de 470 per cada 100.000 habitants. I és que no s’aconsegueix baixar la corba i per això demanen mesures addicionals a la Conselleria de Sanitat.

Per la seua part, la Secretària Autonòmica ha manifestat que des de Salut Pública ja s’han escoltat les peticions i reivindicacions de l’alcalde d’Alzira. I ara el plantejament està damunt de la taula, ja que les mesures adoptades per Conselleria estan en continua revisió.

En la reunió, que s’ha produït en l’ajuntament, l’alcalde d’Alzira ha traslladat a Salut Publica la seua preocupació davant la dispersió dels casos en l’àmbit escolar i social a Alzira i la presència del coronavirus als camps i magatzems de caquis i cítrics. 

Per aquest motiu, demanen al sector de l’hostaleria la seua col·laboració activa per a assegurar el compliment de les mesures, pel que fa a aforaments, horaris, ús de mascareta, distància o la ventilació. 

La Secretària Autonòmica ha explicat que s’avaluaran les peticions que s’han fet per part d’alcaldia i s’implantaran en la mesura que siguen el menys perjudicials possible per a la ciutadania. Pel moment no es contempla la possibilitat d’un confinament perimetral.

Deixa el teu comentari