L’Ajuntament d’Alzira destina 50.000 euros per a la rehabilitació d’edificis de més de 50 anys

Alzira, 10 de juliol de 2018 – Des de la Regidoria de Gestió Urbanística s’obri, un any més, el termini per a la sol·licitud de les ajudes per a l’informe d’avaluació d’edificis de més de 50 anys.

Segons la llei reguladora, és un deure que els propietaris de terrenys, construccions i edificis així com els subjectes obligats per la legislació estatal sobre rehabilitació, regeneració i renovació urbanes, han de mantindre en condicions de seguretat, salubritat, ornament públic i decor, les seues propietats, la qual cosa obliga que determinats propietaris d’edificacions hagen de realitzar un informe d’avaluació d’edificis que en permeta la conservació correcta, i el citat Informe és obligat per als edificis amb una antiguitat superior de 50 anys.

La Regidoria de Gestió Urbanística, informa a tots els propietaris d’edificis amb més de 50 anys d’antiguitat, que un any més s’obri la línia d’ajudes per a realitzar l’informe d’avaluació d’edificis, amb unes Bases Reguladores, requisits, quanties i condicions per a l’obtenció de les ajudes que es poden consultar en la pàgina web de l’Ajuntament, i presentar la sol·licitud abans del 30 de juliol. També poden posar-se en contacte amb l’Àrea de Gestió Urbanística a través del telèfon 96 240 04 50.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable ha declarat que,” hem tornat a destinar 50.000 euros per a estes ajudes. Unes ajudes que tenen com a objectiu millorar i conservar edificis i construccions de més de 50 anys, i amb imports variables depenent de les característiques de cada vivenda. És obligació de tots, mantenir al nostre entorn i edificis amb les millors condicions, i amb diferents sibvencions, ajudem a que siga possible”.

Deixa el teu comentari