L’Ajuntament d’Alzira establix un pla d’urgència per a netejar els solars

Calle MasalavesL’Ajuntament d’Alzira establix un pla d’urgència per a netejar els solars

Des de la Regidoria de Gestió Urbanística s’han contractat tres operaris que, des del dilluns, desenrotllen les tasques de neteja de solars. Es tracta d’una campanya per a mantindre els espais sense males herbes que arribarà a tots els barris durant els pròxims mesos.

Fernando Pascual, com a responsable de l’àrea d’urbanisme, manifesta que s’han intensificat les labors de neteja en els  espais que són propietat municipal, amb el propòsit de recuperar la imatge del municipi com a ciutat neta.

Els solars de les zones dels carrers Massalavés i  Santa Emília han sigut els primers on s’ha actuat, i els seguiran  els solars de les zones de Tulell, el Torrexo i l´Alquerieta. Esta nova iniciativa de la Regidoria d’Urbanisme se suma a les labors de desbrossament que realitza l’empresa encarregada de la neteja.

Pascual afirma que l’equip de govern realitza un gran esforç per fer que Alzira tinga de nou la imatge de ciutat “amable” per als seus habitants, «per a este equip de govern no hi ha vacances».

L’edil ha explicat que «el compromís d’este equip de govern amb tots els barris és total, des que prenguérem possessió hem treballat en totes les parts de la ciutat, a partir de les demandes dels mateixos veïns i veïnes».

 

 

Alzira, 13 d’agost de 2015

 

Deixa el teu comentari