L’Ajuntament d’Alzira exigirà a la propietària de la gasolinera de l’avinguda Luis Súñer complir les mesures correctives necessàries

20161103_101853El regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, ha mantingut una reunió de treball amb l’actual director general d’Indústria, Diego Maciá, per tal de seguir avançant i trobar una eixida al tema de la gasolinera de l’avinguda de Luis Súñer, que actualment està tancada, de manera provisional, des de juny del passat 2015.

El director general s’ha compromés a realitzar una inspecció per tal de determinar si els dipòsits soterrats de combustible es troben buits o encara guarden gasolina a l’interior.
Per la seua banda, l’Ajuntament d’Alzira obligarà la propietària de l’empresa a dur avant les mesures correctives pertinents per tal de vetllar per la seguretat d’unes instal•lacions a hores d’ara sense cap activitat. Cal mantindre el solar que ocupa la gasolinera en condicions de neteja, així com un tancament correcte del cercat per tal d’evitar que es puga accedir amb facilitat als assortidors.

El regidor de l’àrea urbanística de l’Ajuntament d’Alzira ha mostrat la seua satisfacció, després de la reunió, davant de la receptivitat per part del director general, “que s’ha mostrat sensible per la situació actual de la gasolinera, ja que estem catorze anys lluitant per la descontaminació i per la falta de mesures de seguretat, per tant, com que som un govern que anteposa davant de tot el benestar de les persones hem de seguir treballant fins que trobem una solució definitiva al problema que ara arrastrem”.

Alzira, 8 de novembre de 2016

Deixa el teu comentari