L’Ajuntament d’Alzira fa balanç del primer any de la posada en marxa de l’Oficina de Contractació amb un estalvi de més de 556.000 euros

Des de la Regidoria de Gestió Urbanística s’ha fet balanç de l’evolució de l’Oficina de Contractació en passar el primer any de vida d’este departament. Esta oficina va iniciar les seues funcions al mes de juny de 2017 amb el ferm propòsit de millorar la gestió de la contractació administrativa, a més d’aconseguir l’eficiència, l’eficàcia i aconseguir un estalvi per a l’Ajuntament de 556.678,70 euros en 2018.

A hores d’ara, la tramitació d’expedients es fa només electrònicament, i això ens fa ser pioners en l’aplicació d’allò que determina la nova Llei de Contractes del Sector Públic des de març de 2018, tenint en compte que durant l’exercici d’este últim any (fins al mes de novembre) s’han tramitat 105 expedients provinents de diferents departaments.

Segons ha declarat Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, “Cal destacar que impulsar l’Oficina de Contractació ha sigut una de les millors accions que hem fet ja que, dins de les principals tasques de l’Oficina de Contractació, està la remissió d’informació de l’Ajuntament a altres organismes com la Sindicatura de Comptes o el Ministeri d’Hisenda i Funció Pública. A més, la professionalitat dels nostres tècnics ha fet que a hores d’ara i amb sols un any llarg d’activitat, esta oficina estiga a ple rendiment. Per això vull donar, de nou , la meua enhorabona i felicitar a tot l’equip humà que fa possible esta tasca”.

Deixa el teu comentari