L’Ajuntament d’Alzira ha dotat d’arbratge els carrers Verge del Lluch i Josep Pau

Concretament són 16 els arbres que ja estan plantats als carrers Verge del Lluch i J. Pau per tal d’ampliar les zones de la ciutat amb vegetació i arbratge. Un del principals objectius marcats des de la Regidoria de Gestió Urbanística.

Un dels objectius, dins del pla d’arbratge urbà, és augmentar el nombre d’arbres a la nostra ciutat, ja que són un important bé per a la infraestructura viària urbana, per la seua funció contra el canvi climàtic, com a reguladors de la temperatura, per l’ombra que proporcionen, pel seu atractiu, així com també altres beneficis i avantatges indirectes que són els que revelen diversos estudis que diuen que les ciutats amb més arbres i més zones verdes aporten benestar emocional a la població.

En esta ocasió les 16 unitats que s’han plantat, a tots dos carrers, pertanyen a la varietat de Cinnamomum camphora (Arbre de camforer, alcanforero) i es tracta d’un arbre perenne i per tant, evita les molèsties de la pèrdua de fulles a més de ser aromàtic.

Fernando Pascual, regidor de l’àrea responsable assegura que “Este és un projecte que, poc a poc, hem anat complint, el d’omplir de color, vegetació i arbres la nostra ciutat. Crec que els alzirenys i alzirenyes tenen dret a disfrutar d’una ciutat que n’està a l’altura, amb uns carrers amb arbratge, zones verdes, vegetació principalment amb espècies autòctones, perquè a la mateixa vegada volem també recuperar elements, espècies i varietats de la nostra terra per tal de recuperar una imatge saludable i diversa ”.

Deixa el teu comentari