L’Ajuntament d’Alzira habilita la seu electrònica per a tramitar la Cl@ve

La Regidoria d’Informàtica i Modernització de l’Ajuntament d’Alzira ha impulsat la tramitació amb Cl@ve, un sistema d’identificació personal amb més facilitats i avantatges per a la ciutadania.

Per a portar a terme esta iniciativa ha comptat amb la participació de l’Oficina d’Atenció Ciutadana la Clau, que es converteix en un centre autoritzat per a emetre este sistema d’autentificació personal del Ministeri. Este servei s’afegeix als ja existents com són el certificat digital o el DNI electrònic. D’esta manera, la seu electrònica de l’Ajuntament d’Alzira es converteix en una de les primeres de la Ribera pel que fa a l’accessibilitat de la ciutadania.

Amb la Cl@ve se simplifiquen de manera significativa els tràmits tant de sol·licitud com de funcionament per a la identificació d’usuaris de la seu electrònica.

Per a sol·licitar este certificat, cal adreçar-se a la Clau, amb cita prèvia. A partir de l’obtenció immediata del certificat, es podrà accedir a totes les administracions de forma segura mitjançant les contrasenyes personals. 

La seu electrònica municipal permet fer tràmits des de casa, les 24 hores del dia. I es poden una gran varietat de gestions com la descàrrega d’informació d’interès, certificats d’empadronament, llicències d’obres, presentació d’informes o inclús sol·licitar històries laborals.

Deixa el teu comentari