L’Ajuntament d’Alzira i el Consell Econòmic i Social promouen un “Pacte Local per l’Ocupació”

IMG_5046 (1)El Consell Econòmic i Social de l’Ajuntament d’Alzira ha acordat assentar les bases per a un Pacte Local per l’Ocupació, en la seua constitució per a aquesta legislatura hui divendres. Les organitzacions i organismes que formen part s’han compromés a dur diverses propostes encaminades a la creació de treball dins l’àmbit local.

El Consell Econòmic i Social ha reunit hui divendres als principals sindicats, associacions empresarials, gremis professionals, centres formatius, així com els grups municipals del consistori. Des d’agost del 2014 aquest òrgan assessor i de participació no s’havia reunit, malgrat les elevades xifres d’atur que no han deixat d’augmentar. En aquesta nova legislatura, l’Ajuntament d’Alzira ha impulsat la participació de més membres al seu si, així com s’ha compromés a dur a terme les mesures que es proposen en aquest consell municipal.

Segons Ivan Martínez, president del Consell Econòmic i Social i regidor de Promoció Econòmica i Ocupació: “des de l’Ajuntament d’Alzira volem un pacte social ampli per garantir mesures i iniciatives que tracten de fomentar l’ocupació i un treball digne. És necessari, en primer lloc, un seguiment de les dades socioeconòmiques, així com establir uns objectius concrets i un pla per tal d’abordar-los. Calfer front a la situació que pateixen milers de desocupats només en la nostra ciutat.”

L’Ajuntament d’Alzira ha mantingut en els últims mesos reunions amb els principals sindicats, l’Associació Empresarial d’Alzira, algunes empreses de la localitat, associacions de comerciants, els centres de formació o també amb el Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València, amb la finalitat de coordinar les polítiques que es poden dur a terme per a fomentar l’economia productiva i la creació de llocs de treball en la nostra ciutat.

 

 

 

Deixa el teu comentari