L’Ajuntament d’Alzira incorpora 9 treballadors nous a través del programa d’ocupació EMCORP

Es tracta de persones desocupades majors de 30 anys que treballaran 6 mesos a jornada completa

Exerciran tasques de suport a diferents departaments municipals

Hui s’han incorporat al seu lloc de treball les 9 persones contractades a través del programa de foment de l’ocupació EMCORP per a exercir diverses tasques professionals a diferents departaments de l’Ajuntament d’Alzira. Este programa, que és gestionat per l’Agència de Desenvolupament Local Idea d’Alzira, compta amb un pressupost de 109.099,77 euros i suposa la contractació de 9 persones en desocupades d’almenys 30 anys durant un període de 6 mesos a jornada completa.

Els departaments municipals que es beneficien de l’entrada d’estos professionals són Urbanisme, Projectes i Infraestructures, Serveis Socials, Projectes Europeus, Comunicació, Oficina Tècnica, Idea i Medi Ambient. Les funcions d’estos nous treballadors municipals consisteixen a donar suport a les tasques administratives i de gestió dels diferents departaments municipals.

La contractació es correspon amb la convocatòria de l’EMCORP, dins del pla Avalem Experiència, un programa subvencionat per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball a través del Servei Valencià d’Ocupació Labora, així com pel Ministeri de Treball i Economia Social, a través del Servei Públic d’Ocupació, SEPE, i que es realitza amb la col·laboració de les corporacions locals. La subvenció s’ha d’executar dins del període comprés entre la data de resolució de la concessió i el 30 d’abril de 2022.

L’alcalde d’Alzira i coordinador de l’àrea d’Idea, Diego Gómez, es troba satisfet amb l’entrada dels nous treballadors, ja que el programa suposa una oportunitat per a estes persones que estaven a l’atur de reincorporar-se al món laboral per a exercir els seus perfils professionals a l’Ajuntament d’Alzira.

Comenta la notícia