L’Ajuntament d’Alzira organitza classes gratuïtes de pilates i ioga a l’aire lliure

Comencen dimarts 19 de juny

Es duen a terme a la Muntanyeta del Salvador

Alzira, 13 de juny de 2018.– La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira ha organitzat, un any més, classes de pilates i de ioga a la Muntanyeta del Salvador baix el lema “Connecta amb la natura”.

Les classes estan previstes que es realitzen del 19 de juny al 20 de juliol. Són gratuïtes i amb entrada lliure. Sols cal dur roba còmoda i estoreta.

La regidora d’Esports, Aida Ginestar, ha destacat que “després de l’èxit que va tindre la convocatòria de l’any passat, hem decidit repetir estes classes de pilates i de ioga en un entorn tan emblemàtic com és la Muntanyeta del Salvador. Una bona manera de connectar amb la natura mentre es practica esport. Anime a tota la ciudatania que practica ja estes dos modalitats esportives o a aquelles que vullguen conéixer-les a participar-hi”.

Les classes de Pilates estaran a càrrec de José Carlos Íñigo, director del centre N8 Pilates Estudio. Seran dimarts i dijous de 20.30 a 21.30 hores. Les sessions estaran enfocades a objectius molt precisos, com les patologies de columna vertebral o de la seua prevenció.

Les classes de ioga seran divendres de 20.30 a 21.30 hores. Les impartirà Begoña González, directora de Shakti Ioga. Per mitjà d’estes la monitora transmetrà l’essència del Krama Vinyasa Ioga, executant el moviment i la respiració en un mateix marc de temps, expandint la consciència de la ment.

Per a més informació es pot enviar un correu electrònic a esports@alzira.es o cridar al telèfon 96 245 92 50.

Deixa el teu comentari