L’Ajuntament d’Alzira participa, junt a altres 25 entitats, en la xarxa europea “Civil Society in Field of Youth” per compartir experiències d’Erasmus+

L’Ajuntament d’Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i l’agència municipal IDEA, participa a la Xarxa Europea “Civil Society in Field of Youth” per posar en comú experiències dels joves Erasmus+ i de mobilitats europees. L’Ajuntament d’Alzira és un dels 8 municipis europeus, juntament amb un total de 25 entitats i associacions, que participen en aquesta xarxa.

L’objectiu és que joves europeus entren en contacte amb la gent jove de la nostra localitat per a desenvolupar activitats conjuntes, alhora que els joves alzirenys vegen de primera mà les oportunitats que ofereix Europa en matèria de formació i d’experiència professional a través del programa Erasmus+, experiències que en un futur poden ajudar-los a millorar com a persones i posar en valor la seua formació professional.

Segons Ivan Martínez, regidor de l’àrea: “des de l’Ajuntament d’Alzira busquem oferir als joves voluntaris una oportunitat de poder millorar el seu perfil tant personal com a professional. Recordem que des de l’Oficina de Projectes Europeus hem incrementat el número de beneficiaris/àries, fins arribar a més de 80 mobilitats i duplicar el nombre de voluntaris europeus i Erasmus+ des del 2015, i de recursos que s’han posat a disposició de les alzirenyes i alzirenys, fins abastar els 500.000 de fons europeus per a facilitar la formació i l’experiència professional a la UE. Anem a continuar treballant per a aconseguir més recursos i també finançament europeu per poder desenvolupar projectes que, com aquest de la xarxa europea, incrementen la qualificació professional de la ciutadania i també per a el intercanvi d’experiències amb altres països”.

Deixa el teu comentari