L’Ajuntament d’Alzira permetrà les cremes agràries de l’1 de juny al 14 de juliol

No es permetran del 15 de juliol al 30 de setembre per risc d’incendi

La Regidoria d’Agricultura i Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alzira permetrà les cremes vinculades a l’activitat agrària en els punts del terme municipal que complisquen les condicions de seguretat. El període màxim de vigència d’estes autoritzacions extraordinàries serà de l’1 de juny al 14 de juliol, ambdós inclosos.

Des de l’1 de juny quedaran prohibides les cremes agrícoles en urbanitzacions i nuclis habitats. Per tant, les parcel·les on es permetrà la crema controlada seran les mateixes que en anys anteriors.

El 15 de juliol quedaran suspeses les cremes fins al 30 de setembre. Aquest dia es revisaran les condicions climatològiques per tal de valorar la possibilitat d’alçar la suspensió.

Pep Carreres, regidor d’Agricultura i Medi Ambient, ha estacat que les mesures s’acullen a les directrius establertes per la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural. Tot i això, l’Ajuntament permetrà en aquest període extraordinari la crema en aquells casos en què siga necessari per raons de sanitat vegetal, però sempre en les màximes condicions de seguretat.

Les autoritzacions es tramitaran personalment en el Registre de la Clau, i des de la Regidoria d’Agricultura i Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alzira se sol·licita la col·laboració ciutadana per a evitar situacions de risc que puguen derivar en un incendi forestal.

Deixa el teu comentari