L’Ajuntament d’Alzira posa en marxa el voluntariat ambiental en prevenció d’incendis forestals

La participació inclou formació, dietes i assegurança

L’Ajuntament d’Alzira conjuntament amb l’Associació Interpreta Natura posen en marxa la campanya d’estiu del voluntariat ambiental per a prevenció d’incendis forestals en les serres de la Murta i les Agulles, així com de les muntanyes de la Garrofera i els principals rius i barrancs del terme municipal d’Alzira.

S’ha apostat per allargar el voluntariat als tres mesos de l’estiu, i portar a terme una actuació comarcal que incremente la zona de vigilància fins als termes limítrofes, de manera que s’augmenta la capacitat de resposta.

La llavor fonamental del voluntariat és disminuir el risc a la muntanya, ajudant a detectar els possibles focus d’incendis forestals i conscienciar a la societat de cuidar el medi ambient. 

Els interessats a participar han de contactar per telèfon al 654050504 o bé enviar un correu electrònic a voluntariat@interpretayeduca.com, indicant les seues dades i la disponibilitat de participació. Dins del voluntariat, els participants reben les dietes corresponents a esmorzar i dinar, assegurança de responsabilitat civil i accidents, EPI i uniforme identificatiu, certificat de participació i jornades formatives, per exemple en primers auxilis.

Deixa el teu comentari