L’Ajuntament de Benifaió convoca dues sessions participatives en matèria d’infància i adolescència

La Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Benifaió, amb la col·laboració de la consultora EQUÀLITAT, participació i igualtat, convoquen la realització de dues dinàmiques grupals, dirigides al teixit social del municipi.

Els pròxims dies 25 i 26 de maig, es duran a terme a la Biblioteca Municipal de Benifaió les dinàmiques grupals (la primera jornada dirigida a les entitats i associacions i la segona jornada oberta a la ciutadania) “amb la finalitat d’aprofundir en les necessitats i percepcions de la ciutadania al voltant de diverses àrees. “Aquestes actuacions s’emmarquen dins del disseny de l’I Pla Municipal d’Infància i Adolescència 2021-2024, amb el qual es pretén reconéixer i promocionar els drets de la població infantil” comenta l’edil de l’àrea Sarai Gonzalvo.

L’horari de les sessions serà el dimarts 25 de maig, de 18.30 a 20:00h i de 20.00 a 21:30h (per a associacions). La jornada del dimecres 26 de maig l’horari serà de de 19.00 a 20.30 (oberta a la ciutadania amb prèvia inscripció a la Biblioteca municipal des del dilluns 24 de maig de 9.00 a 14:00h i de 16.00 a 20:00h).

L’alcaldessa Marta Ortiz comenta que des de l’Ajuntament “convidem a les nostres veïnes i veïns, membres de les diferents tipologies d’associacions a assistir a les sessions previstes en funció de l’horari assignat a cadascuna d’elles; amb la finalitat d’impulsar un projecte que faça de Benifaió un poble en el qual les necessitats de les xiquetes i els xiquets siguen escoltades i ateses”.

Deixa el teu comentari