L’Ajuntament de Benifaió dissenya el I Pla Municipal d’Infància i Adolescència

L’objectiu d’aquest pla és el de continuar avançant en la protecció, reconeixement i acompliment dels drets i/o obligacions de les persones infantils i adolescents del municipi

L’Ajuntament de Benifaió, a través de la regidoria de Joventut i Infància inicia l’elaboració i disseny del seu I Pla Municipal de la Infància i Adolescència amb l’empresa Equàlitat.

Com detalla l’edil de l’àrea, Sarai Gonzalvo, aquest Pla té com a objectiu “continuar avançant en la protecció, reconeixement i acompliment dels drets i/o obligacions de les persones infantils i adolescents de Benifaió”.

D’acord amb el model progressista i innovador de l’Agenda 2030, de Desenvolupament Sostenible, des d’Ajuntament de Benifaió “ens hem marcat com a prioritat a través d’aquest Pla poder impulsar el benestar de les persones, en general, i en el de la infància i adolescència, en particular, posant el focus en les persones més vulnerables” ha assenyalat la regidor.

Consell Local d’Infància i Adolescència

Un I Pla Municipal el que ja s’està treballant amb l’empresa encarregada del seu contingut perquè siga “coherent, transparent i eficaç i així millorar el present i garantir el futur d’aquests col·lectius a través de polítiques eficaces” comenta l’alcaldessa Marta Ortiz. A més, el Pla contempla la posada en marxa del Consell Local d’Infància i Adolescència “, un mecanisme per a la col·laboració activa entre xiquets, xiquetes i adults en les polítiques municipals, un òrgan de participació i representació del conjunt de la infància dins de Benifaió” ha assenyalat l’alcaldessa.

Entre els objectius del Pla municipal destaquen promoure la participació real d’aquests col·lectius en el marc de l’exercici dels drets i impulsar entre tècnics i responsables del Pla una metodologia concreta per a poder dur a terme programes i projectes dirigits als xiquets, xiquetes i adolescents de la localitat.

Deixa el teu comentari