L’Ajuntament de Benifaió inicia la campanya de replantación d’arbrat en diversos punts verds del municipi

L’Ajuntament de Benifaió, a través dela Regidoria de Parcs i Jardins, ha iniciat una sèrie de treballs de replantación d’arbrat en diferents carrers i parcs de la població.

Una de les zones on s’està executant la renovació de l’arbrat és, com assenyala l’edil de l’àrea Andrés Blázquez, “en el cèntric carrer Sant Bàrbara on estem ja plantant tarongers amargs dempeus alt, arbre de xicotet port i autòcton de la zona que substituiran a les 4 robustes que queden”.

Altres punts del municipi que van a veure renovat el seu arbrat amb exemplars de la mateixa espècie seran en l’Avinguda Caixa d’Estalvis i els carrers Santa Cecilia, Paco Bru Músic i Andrés Carreres Músic.

També zones enjardinades com el Parc de l’estació, la Font de la Carrasca i el Parc de la Ribera es veuran beneficiats d’aquest projecte “plantant-se arbres de diferents espècies i adaptats al nostre clima i sòl” detalla Blázquez, qui matisa que també és intenció de la regidoria “replantar el passeig del barranc del Tramusser, per al que en aquests moments estem pendents d’obtenir l’autorització de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer necessària per a escometre aquest tipus d’actuacions”.

L’alcaldessa de Benifaió Marta Ortiz ha valorat positivament aquests treballs que s’estan duent a terme des de la regidoria de parcs i jardins ja que suposa “una renovació necessària de l’arbrat existent impulsant així els punts verds de la nostra població com a símptoma de la preocupació de l’actual equip de govern per aconseguir que Benifaió tinga zones enjardinades en perfecte estat i amb un bon manteniment”.

Deixa el teu comentari