L’Ajuntament de Benifaió prepara una àmplia programació reivindicativa contra la violència masclista en el 25

EL Centre Cultural Tívoli albergarà, divendres que ve 23 de novembre la representació “Xiquetes que no tenin ni puta idea”, un particular monòleg que aborda, en paraules d’una árbitra de futbol, assumptes relacionats amb la igualtat, amb la desigualtat i amb els estereotips que tradicionalment es vinculen a tots dos gèneres.

En el marc de la Setmana contra la Violència del Gènere, el IMCJB ha programat aquest xou reivindicatiu, que arriba a Burjassot amb la companyia Indecents. Sumat a la programació que ha llançat Espai Dóna per a commemorar la jornada contra la violència masclista, l’espectacle tindrà lloc, a les 20h. Les entrades tenen un preu de 2,50 euros i poden adquirir-se a través de ServiEntradas, o físicament en la Casa de Cultura, així com en el Tívoli, el mateix dia de la representació. Es tracta d’un espectacle recomanat per a majors de 16 anys.

“Xiquetes que no tenim ni puta idea” és un curiós i àcid soliloquio d’una árbitra de futbol amb motiu de la presentació d’un llibre que relata les seues experiències en l’esport rei. Patricia explicarà als espectadors com va començar en aqueix món, els obstacles que va haver de superar i els abismes que, després de quinze anys de professió, encara s’obrin sota els seus peus. Però aquest monòleg tragicómico no solament parla de futbol… o és que una dona que es dedica a l’esport pot parlar només d’esport?.

Amb text i adreça d’Isabel Martí i interpretació de Raquel Piera, “Indecents” es completa amb Vicent Pastor, Paco Trenzano i Miquel Viñoles.

Deixa el teu comentari