L’Ajuntament de Benifaió subvencionarà als productors de caquis per a combatre la mosca blanca

L’ajuntament de Benifaió donarà una subvenció de 25.000 euros destinada als productors de camps de caquis per a invertir en productes fitosanitaris i combatre així a la mosca blanca.

L’edil d’agricultura Andres Blázquez comenta que ha sigut un treball de gestió complicat ja que aquest tipus d’ajudes “no són competències dels ajuntaments però finalment, i després de dos anys de gestions administratives hem aconseguit tirar avant aquesta subvenció”.

Blazquez destaca que els agricultors “són un motor econòmic important a Benifaió i hem d’estar al seu costat, aquest tipus d’ajudes suposa sufragar part del tractament contra la mosca blanca que afecta en gran manera al caqui”.

Així, des del consistori “juntament amb el Consell Agrari Municipal i la Cooperativa de Benifaió comencem a treballar per a poder donar aquesta ajuda que finalment hem aconseguit en benefici dels nostres agricultors” assenyala l’edil.

L’alcaldessa de Benifaió Marta Ortiz ha manifestat que aquest tipus d’ajuda “és la primera vegada que es duu a terme a Benifaió, després d’un intens treball per fi hem aconseguit aquesta ajuda econòmica destinada al productor de caqui”.

Les persones beneficiàries d’aquesta ajuda, que consistirà en 9 euros per negada, poden ja sol·licitar-la fins al 2 de desembre en el registre d’entrada de l’ajuntament de Benifaió. El consistori ha publicat un bàndol (BÀNDOL AJUNTO) amb tota la documentació necessària a aportar per a ser beneficiari d’aquesta subvenció.

Deixa el teu comentari