L’Ajuntament de Burjassot dóna la benvinguda a dues noves tècniques d’administració general

L’Ajuntament de Burjassot continua apostant per l’ampliació i el reforç del personal al servei de l’administració local i hui mateix , l’alcalde, Rafa García ha donat la benvinguda a dues noves treballadores que s’incorporen a la plantilla municipal.

Es tracta de dues noves Tècniques de l’Administració General: Noemí Mestre Camarena, que adscrita al Negociat de Benestar Social-Serveis Socials i Altea Royo Vila, que treballarà adscrita al Negociat de Serveis Municipals-Contractació. Ambdues han sigut seleccionades en el marc d’un procés selectiu en el qual s’ha constituït una Borsa d’Ocupació Temporal.

Acompanyat del regidor de Governació, Juan Gabriel Sánchez; de la regidoria de Personal, Mª Ángeles Navarro Banacloy i de la Cap de Personal, Mónica Aragonés, l’Alcalde ha donat la benvinguda a les dues noves treballadores animant-los ” a agafar amb ganes les regnes d’aquesta nova etapa professional i a prendre com a bona referència als professionals de l’administració que actualment componen els equips municipals on començaran a treballar”.

Deixa el teu comentari