L’Ajuntament de Burjassot estrena Seu Electrònica, de gran usabilitat per a dispositius mòbils

Senzilla, molt visual i intuïtiva, ràpida i molt ben adaptada a operar amb ella a través de dispositius mòbils, com a telèfons intel·ligents o tauletes. Així és, a primer colp de clic, la nova Seu Electrònica de l’Ajuntament de Burjassot. Es tracta de la plataforma web, la titularitat de la qual ostenta el Consistori, per mitjà de la qual la ciutadania i les empreses poden accedir a la informació i als serveis i tràmits electrònics de l’administració local, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Amb enllaç a la web municipal i amb versió a castellà i en valencià, la nova Seu Electrònica s’estructura en grans blocs. El primer, LES MEUES DADES, engloba totes les informacions que té a veure amb el dades personals dels usuaris, com ara els relatius al padró municipal, els rebuts, el calendari fiscal, les autoliquidacions, etc… En el bloc de PUBLICACIONS OFICIALS, l’usuari/a trobarà informació sobre ofertes d’ocupació pública, tauler d’anuncis i edictes electrònics, ordenances i reglaments municipals, o accés a les sessions del Ple Municipal, entre altres informacions. Finalment, en el tercer gran bloc de TRÀMITS, la ciutadania o les empreses interessades podran efectuar tot tipus de gestions i tràmits, per la via electrònica, amb l’administració local sense haver de desplaçar-se físicament al Consistori a les dependències municipals on gestionen aqueixos presencialment aquests tràmits. Gestions que van des de, per exemple, presentar documentació i sol·licituds per Registre d’Entrada, sol·licitar certificats d’empadronament, sol·licitar ajudes, apuntar-se a cursos, sol·licitar cessió d’instal·lacions o reservar pistes esportives a més de sol·licitar cita prèvia, consultar estat d’expedients o reservar llibres a la Biblioteca Municipal.

Cal dir que les gestions i tràmits realitzats en la Seu Electrònica tenen exactament la mateixa validesa que els que es realitzen de manera presencial. En la part inferior de la seu, els usuaris i usuàries trobaran la informació relativa a la legislació vigent en matèria d’Administració Electrònica, així com una secció molt útil sobre preguntes freqüents i dubtes que poden generar l’ús de la Seu.

Deixa el teu comentari