L’Ajuntament de Cullera ha posat en marxa mesures extraordinàries davant la pandèmia de la covid-19

Des del consistori es recorda que actualment Cullera presenta la incidència més baixa de coronavirus a tota la comarca de la Ribera Baixa

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Cullera, davant les actuals circumstàncies de pandèmia de la Covid-19, tot i recordant que el municipi de Cullera és actualment el que presenta la incidència més baixa a la comarca, ha decidit prendre mesures extraordinàries preventives per tal de maximitzar els esforços per preservar la salut de la ciutadania.

Una de les principlas mesures és intensificar la desinfecció de carrers a càrrec dels serveis municipals i amb la col·laboració del col·lectiu de llauradors de la ciutat. Per aquest motiu s’avisa a la població que la maquinària de desinfecció actuarà als distints barris del municipi cada dilluns i dijous de la setmana a partir de les 22.00 hores.

Per part de la Policia Local s’incrementa la vigilància per al compliment de les mesures de prevenció sanitària.

Des del consistori i la policia de la localitat insten a què la ciutadania continue sent responsable i complisca les mesures sanitàries per poder seguir combatent amb el coronavirus.

Deixa el teu comentari