L’Ajuntament de Cullera i la Generalitat aposten per mantindre els nivells d’inversió en camins rurals

El secretari autonòmic d’Agricultura, Roger Llanes, i el director general, Antonio Quintana han supervisat els últims treballs de condicionament en distintes vies del terme municipal cullerenc i s’han reunit amb el col·lectiu pesquer local

“Estem treballant conjuntament amb la Conselleria d’Agricultura per mantindre en els propers anys els nivells d’inversió en els camins rurals”, així ho ha assenyalat este mateix matí l’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, durant la supervisió dels treballs de condicionament de les últimes vies agrícoles rehabilitades. Una cita a la que també han assistit el secretari autonòmic d’Agricultura, Roger Llanes, el director general d’Agricultura, Antonio Quintana, i el regidor d’Agricultura, Javier Cerveró.

De fet, el primer edil ha manifestat que a Cullera existeixen molts quilòmetres de camins rurals i, en estos sis anys de legislatura, “estem des del primer minut modernitzant i invertint en el nostre terme per donar major seguretat als camins i afavorir la tasca dels treballadors i treballadores del camp”.

Per altra banda, Llanes ha volgut posar de relleu la importància de comptar amb infraestructures rurals que faciliten el dia a dia i els desplaçaments, tant de les persones usuàries com dels propis llauradors i llauradores. A més, ha destacat que “Cullera té una trascendència al voltant de l’Albufera que suposa emprar-se més a fons en el bon estat de les infraestructures”.

Cal assenyalar que Cullera va rebre recentment 284.000 euros per part de la Conselleria, la inversió més forta, per condicionar els camins del Ràfol i de la Moleta, l’entrada de l’Estudiant i l’Assegador de la Partideta.

Sector pesquer

Així mateix, el consistori i ambdós responsables polítics de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica s’han reunit amb el col·lectiu de pescadors per tal d’avaluar la situació que viu este sector productiu de l’economia cullerenca, un gremi que compta amb la flota pesquera més important de la província de València.

Comenta la notícia