L’Ajuntament de Godella celebra la seua primera comissió per a la creació d’una societat mercantil pública

A l’Ajuntament de Godella s’ha celebrat la primera reunió de la comissió per a la creació d’una societat mercantil pública, que estudiarà la viabilitat de la gestió directa dels serveis municipals. Si es conclou que la gestió pública suposa una millora en la qualitat dels serveis, així com de la situació laboral del personal i un estalvi econòmic, es proposarà la seua municipalització.

L’objectiu de la creació de la societat mercantil pública, en paraules d’Irene Ferré, regidora d’Unides Podem-EU, és “aconseguir una gestió més sostenible actuant sobre el personal, l’economia i el medi ambient”.

“La societat mercantil pública municipal té la seua raó de ser en la necessitat de gestionar de manera integradora i eficaç determinats serveis públics municipals, la gestió dels quals s’assumirà de manera gradual”, ha afegit Ferré, que va presidir la comissió.

A esta primera reunió, van assistir com a membres, entre altres, representants de tots els partits polítics amb representació a l’Ajuntament de Godella, a excepció del Grup Municipal del Partit Popular

Deixa el teu comentari