Les agències de viatges necessiten ajudes directes per superar la situació que travessen

El turisme és el principal motor econòmic en la Comunitat Valenciana, perquè representa un 18% del PIB. I les cancel·lacions de viatges així com d’esdeveniments populars estan produint greus conseqüències, no sols a nivell econòmic sinó d’ocupació. I les agències de viatges estan sent les més castigades dins del sector turístic

Amb aquesta segona onada del coronavirus, els tancaments perimetrals i amb la proximitat de festivitats i ponts que fomenten els desplaçaments entre regions. Els governs volen limitar eixos viatges i les agències de viatges no poden fer un altra cosa que esperar resignats. 

La Generalitat Valenciana ha llançat una nova iniciativa pensada per a fomentar el turisme autonòmic entre els residents en la Comunitat Valenciana. El Bo Viatge que ofereix descomptes de fins al 70% en escapades per les províncies valencianes i podrà sol·licitar-se o bé de manera online o a través de les agències de viatge.

Moltes agències de viatges han mostrat el seu descontentament amb l’acció perquè consideren que serà “absolutament inútil” per a reactivar el sector que es troba immers en ERTEs continus i en molts casos a la vora del tancament.

Les agències de viatges necessiten ajudes directes per a poder superar aquesta situació i tirar avant, sense vendes no tenen futur.

Deixa el teu comentari