L’Ajuntament de Guadassuar demana responsabilitat

El 7 de gener es va decretar el tancament perimetral dels 29 municipis de la Comunitat Valenciana amb una major taxa del ritme de contagis de coronavirus en els últims dies.

Guadassuar és un dels 22 municipis de la província de València que es troba en aquesta situació per tindre una incidència superior als 2000 contagis per cada 100000 habitants i 147 casos acumulats en els últims 14 dies.

A les mesures decretades en el municipi per la Generalitat, des de l’ajuntament de Guadassuar s’ha sumat el tancament de totes les dependències municipals i on siga necessari una atenció ciutadana es farà amb cita prèvia.

S’ha decidit que les escoles continuen atenent de manera presencial a tots els alumnes de Guadassuar.

L’autoritat local demana precaució i responsabilitat, que es prenga la situació amb serietat i que es puga subministrar les vacunes entre els ciutadans.

Des de l’ajuntament faran el seguiment de l’evolució dels contagis, setmanalment mantindran el contacte amb totes les localitats de l’àrea de Salut de la Ribera  i amb la Generalitat per a saber si s’aconsegueix controlar la situació a Guadassuar.

Deixa el teu comentari