L’ajuntament de Guadassuar presenta el seu nou vehicle amb autogás per a la Policia Local

nou-vehicle-pl-guadassuar-2La Policia Local de Guadassuar compta amb un nou vehicle adaptat per a circular amb autogás, un combustible alternatiu derivat del Gas Liquat del Petroli (GLP) a fi d’estalviar costos, augmentar l’eficiència del vehicle policial i sensibilitzar-se amb el medi ambient.

El nou vehicle és un tot terreny de la marca Ssangyong subministrat per un concessionari local que es dedica a subministrar i a adaptar els vehicles a GLP. Amb aquest vehicle la policia local podrà accedir amb efectivitat a les zones de difícil accés del terme municipal i evitar els robatoris en les casetes de camp i cultius de la localitat.

Aixi mateix, es complix una vella reivindicació de la Policia Local que durant anys ha reclamat la renovació del vehicle móvil policial. L’Alcalde de Guadassuar, Salvador Montañana afirma que “l’ús del vehicle policial amb gas liquat de petroli, conegut com autogás, permetrà un estalvi de combustible de fins a un 40 % respecte als consums convencionals, a més de complir amb el compromís del Pacte dels Alcaldes per al Clima i l’Energia que agrupa a milers d’autoritats locals i regionals europees amb el compromís voluntari d’aplicar en els seus territoris els objectius climàtics i energètics de la Unió Europea”.

Deixa el teu comentari