L’ajuntament de la Pobla Llarga aprovarà aquesta vesprada els pressupostos municipals per al 2021 amb una quantia de 3.126.673,32€

Aquesta vesprada al Ple Municipal de la Pobla Llarga s’aprovaran els pressupostos del 2021, amb una finalitat molt social per no deixar a ningú enrere.

En el Ple d’aquesta vesprada s’aprovaran els pressupostos municipals per a l’exercici 2021, amb una quantia total de 3.126.673,32€. Comparant-lo amb el pressupost anterior, es contempla una pujada del 25% al Capítol IV destinat a l’increment d’ajudes a famílies que ho necessiten, arribant a un total de 169.029,21€. També es considera rellevant la continuïtat del procés DECIDIM LA POBLA en la seua IV edició, que donarà  l’oportunitat a tots i totes les poblatanes de decidir en que invertir part del pressupost municipal.

Com a inversions principals, es realitzarà una millora en la il·luminació de la localitat, una demanda recurrent dels veïns i les veïnes i per aquesta raó s’ha dotat de 100.000€ una nova partida pressupostària per donar solució a aquesta petició. Per altra banda, continua dotant-se una forta quantia per seguir en marxa amb el conveni que convertirà el Monterey en un auditori, a través del qual es podran generar diversos llocs de treball.

Amb aquests pressupostos es pretén donar solució a molts dels problemes dels veïns i les veïnes del a localitat i seguir oferint oportunitats de treball en la Pobla Llarga

“Aquest  pressupost no contempla cap pujada ni d’impostos ni de taxes i hem ajustat els previsibles ingressos per altres conceptes ja que la crisi de la Covid-19 està siguent molt forta” comenta el portaveu socialista Josep Copoví. “Amb l’elaboració d’aquests pressupostos s’han tingut en compte les necessitats derivades de la pandèmia, que ha dut a moltes famílies a una situació difícil i des d’aquest Ajuntament s’intentarà no deixar a ningú enrere i ajudar a tot aquell que ho necessite. Aquesta ha sigut la finalitat principal en l’elaboració del pressupost municipal 2021” afirma Copoví.

Deixa el teu comentari