L’Ajuntament de l’Alcúdia beneficia als estudiants en ajudes al transport de més de 30.000 euros

Els estudiants de l’Alcudia rebran 33.500 euros en ajudes al transport per al present curs, el que suposa un increment de més d’un 35% respecte al any passat i un 20% en el total de beques i ajudes a la educació. Així ho ha anunciat l’ajuntament de la localitat amb la publicació de la llista definitiva de l’alumnat beneficiari. 

En total, seran més de 235 subvencions amb una mitjana de 142 euros per alumne. Si ho comparem amb les 212 del curs anterior, que contaren amb una mitjana per alumne de 116 euros, la millora ha sigut molt notable. 

La convocatoria ha estat dirigida als universitaris, alumnes de cicles formatius de grau mitjà i superior i batxillerats que no es puguen cursar en el poble. Han sigut un 10% més que anys enrere els estudiants que han sol·licitat aquesta beca.

Fonts del consistori declaren que el que es persegueix amb aquest esforç públic és dotar a les famílies amb fills i filles fora del poble de la suficient ajuda econòmica per fer front a eixes estàncies. 

Així mateix, altres municipis de La Ribera Alta i La Ribera Baixa també han llançat línies d’ajuda de tall similar dirigides tant a estudiants com a la població més jove durant tot aquest estiu. Una ajuda ara més que mai necessària, donats els temps que corren a les nostres vides. 

Deixa el teu comentari