L’Ajuntament de l’Alcúdia cobrirà totes les beques de menjador de l’alumnat del poble que no rep val de Conselleria

Vista la situació d’emergència sanitària derivada per la pandèmia ocasionada pel COVID-19 l’Ajuntament de l’Alcúdia considera convenient desenvolupar una ajuda per cobrir a tot l’alumnat becat que no haja estat inclòs en la mesura que ha pres la Conselleria d’Educació, a fi de garantir l’atenció de les necessitat alimentàries bàsiques d’estos xiquets i xiquetes. En aquesta actuació s’inclou a tot l’alumnat que és beneficiari de l’ajuda de menjador escolar de la Conselleria, segons els llistats proporcionats pels Centres Educatius d’Infantil i Primària al Departament de Serveis Socials. El número de xiquets a atendre són  151.

L’Ajuntament proporcionarà, a través de Serveis Socials, un val a les famílies de cada xiquet o xiqueta, per a realitzar una compra d’alimentació en una establiment de la nostra població. Cada beneficiari/a rebrà un val per l’import de l’ajuda diària que reben en concepte de beca de menjador per cadascun dels 14 dies lectius del mes d’abril 2020. En total, la despesa de l’Ajuntament per este concepte al mes d’abril serà de 5.789 €. 

Tall de Veu d’Andreu Salom, alcalde de l’Alcúdia

Per a rebre l’ajuda cal enviar un correu electrònic a benestarsocial@lalcudia.com amb les dades de l’alumne/a (DNI, domicili i telèfon).

De forma excepcional, per a qui no tinga correu electrònic que facilite les dades al telèfon 96 299 68 11 de 9 a 14 hores. 

Els vals d’ajuda s’hauran de gastar abans del 3 de maig.

Comenta la notícia