L’Ajuntament de Massamagrell comença la substitució de l’arbratge de la zona del Raval per seguretat

Les arrels d’aquests arbres estaven alçant l’asfalt i les voreres

L’Ajuntament de Massamagrell ha començat aquesta setmana la tala de l’arbratge de la zona del Raval, concretament dels carrers José María Izquierdo Soro, Maestro Rodrigo i Plaza de la Sénia.

El motiu de la tala d’aquests arbres és que les seues arrels de gran grandària han arribat a alçar l’asfalt de la carretera i el paviment de les voreres, i dificulta el trànsit dels vehicles i vianants.

El projecte que s’executarà en diverses fases anuals, es dividirà en diferents etapes. En primera correspon a la tala, en la segona fase es procedirà al destoconado i la retirada dels residus que això comporta, després es repararà el paviment, i finalment s’ampliaran els escocells i es replantaran arbres d’una altra espècie que no cause aquests problemes.

Segons l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez: “és un problema que es porta reclamant durant anys i al qual per fi se li donarà solució”.

L’import que desemborsarà el consistori per a aquesta primera fase de treballs és de 48.000 euros, i provenen de fons propis del romanent de tresoreria d’aquest 2021.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.