L’Ajuntament de Massamagrell inicia el taller de memòria de majors

Les sessions estan impartides per una terapeuta ocupacional i una psicòloga

L’Ajuntament de Massamagrell va reprendre ahir, dimarts 19 d’octubre, el taller de memòria de majors, després de suspendre’l l’any passat per les restriccions de la pandèmia.

Enguany les sessions estan impartides per una terapeuta ocupacional i una psicòloga, que s’aniran alternant cada dia per a fer diferents exercicis d’estimulació cognitiva a les persones majors de la localitat.

El taller està dividit en tres grups de fins a 25 persones cadascun. Un per al veïnat del Barri de la Magdalena, programat els dimarts i dijous de 10 a 11 hores, i altres dues per a Massamagrell: un també els dimarts i dijous de 10 a 11 hores i un altre seguidament, d’11 a 12 hores.

Segons l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez: “Als nostres majors hem de cuidar-los i oferir-los tot tipus d’eines perquè siguen atesos i gaudisquen d’una vellesa el més fructífera possible després d’aquests mesos tan durs, i la memòria és un aspecte prioritari”.

A més, la regidora de Benestar Social, Nina Sepúlveda, afig que “es tracta d’una activitat de promoció de l’envelliment actiu. Hem de ser conscients dels reptes que implica l’envelliment de la societat i atendre a ells amb iniciatives ambicioses i que tracten de millorar la qualitat de vida dels nostres majors com aquesta”.

L’Ajuntament ha realitzat la licitació d’aquesta activitat per a un període de quatre anys, i les persones majors que la realitzen ho fan de manera gratuïta.

Deixa el teu comentari