L’Ajuntament de Massamagrell llança l’III Baròmetre de Qualitat dels Serveis Públics

Estarà disponible del 9 al 22 de desembre en el Portal ‘Massamagrell Participa’

L’Ajuntament de Massamagrell torna a mostrar la seua aposta clara i decidida en favor d’una administració més oberta i de major qualitat amb el llançament de l’III Baròmetre de Qualitat dels Serveis Públics de Massamagrell.


Seguint el deixant dels anys anteriors (2017 i 2020), l’administració local d’aquest municipi de l’Horta Nord desitja conéixer la percepció de les veïnes i dels veïns respecte al funcionament dels serveis públics, posant el focus en l’atenció rebuda per part de les autoritats municipals, i brindant-los la possibilitat de traslladar les seues reivindicacions i suggeriments de millora mitjançant una sèrie de preguntes obertes. A més, al final del qüestionari, es podrà avaluar l’acompliment i la gestió realitzada per part de l’actual Junta de Govern Local i altres càrrecs electes de la Corporació Municipal.


El qüestionari s’ha llançat hui mateix, dijous 9 de desembre, i estarà disponible fins al dimecres 22 de desembre en el Portal de Participació Ciutadana ‘Massamagrell Participa’ (https://participa.massamagrell.es).


L’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, explica que “amb la finalitat de garantir la participació de tota la població, sense deixar a ningú arrere i lluitar contra la bretxa digital, se celebraran tres campanyes a peu de carrer, on especialistes en matèria de governança pública assistiran i ajudaran presencialment a les nostres veïnes i veïns en l’emplenament d’aquest Baròmetre. Finalitzat el període de participació, les principals conclusions d’aquesta tercera edició del Baròmetre s’exposaran a manera d’informe publicat en la nostra plataforma en línia de participació veïnal durant el matí del dimecres 29 de desembre”.


D’altra banda, Raquel Gómez, regidora de Govern Obert, ha expressat l’orgull que li produeix continuar avançant en la seua agenda local de Govern Obert: “coincidint amb el final d’any, organitzem la III edició del Baròmetre de Qualitat dels Serveis Públics de Massamagrell i animem a tota la ciutadania a emplenar-lo perquè realment ens interessa saber la seua percepció. Esperem que enguany augmente el nombre de respostes i millorem les xifres dels anys anteriors”.


Els veïns i veïnes que desitgen ampliar la informació entorn a l’III Baròmetre de Qualitat dels Serveis Públics de Massamagrell, poden acostar-se a les dependències de l’Ajuntament, o bé accedir al Portal ‘Massamagrell Participa’, en el qual trobaren a la seua disposició un cartell i un díptic informatiu en els quals es detallen els terminis i les formes per a participar en aquest qüestionari.

Comenta la notícia