L’Ajuntament de Massamagrell substitueix les lluminàries de les seues avingudes principals per altres més eficients

Es tracta de la la Avinguda del Raval i l’Avinguda Major

L’Ajuntament de Massamagrell ha renovat durant aquest Nadal les llums de l’Avinguda del Raval i de l’Avinguda Major substituint les convencionals per llums LED, que suposaran un estalvi important d’energia.

La inversió que ha realitzat l’Ajuntament amb la compra d’aquest tipus de llums aconsegueix els 11.393,02 euros, procedents del romanent de tresoreria de 2021, que ha permés substituir totes les llums d’aquestes dues grans avingudes i també les d’altres zones del municipi, com el poliesportiu i el bar de la piscina municipal.

Segons Paco Gómez, alcalde de Massamagrell: “Es tracta d’una inversió important que ens permetrà estalviar energia, que les lluminàries duren més, no es calfen ni tarden a encendre’s, i a més són ecològiques. És una manera de millorar l’eficiència energètica de l’enllumenat de Massamagrell”.

Per part seua, Raquel Gómez, regidora de Sostenibilitat Ambiental, ha afegit que “continuem complint amb les necessitats que requereix el nostre poble. Alhora que hem millorat l’enllumenat en aquestes zones, hem contribuït a la reducció d’emissions substituint sistemes poc sostenibles”.

D’aquesta manera, el consistori continua amb la seua labor de modernització lumínica a la qual va donar inici amb la substitució de les llums del polígon Bobalar i recentment del minitrinquet.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.