L’Ajuntament de Mislata reforça la seua plantilla a través del programa ECOVID 2020

Mislata dóna la benvinguda a 28 nous treballadors i treballadores del programa ‘Avalem Experiència – Ecovid 2020′, destinat a la contractació de persones majors de 30 anys que van perdre les seues ocupacions o estan tenint dificultats de reincorporar-se al mercat laboral a causa de la pandèmia.

Carlos F. Bielsa: “Que la Generalitat i l’Ajuntament de Mislata s’hagen posat d’acord per a poder ajudar a persones que han perdut la seua ocupació a causa de la pandèmia és una mostra que tots dos governs estem fent polítiques necessàries per a no deixar a ningú arrere”

Setze dones i dotze homes passen a formar part, durant sis mesos, del personal laboral de l’Ajuntament de Mislata. Gràcies al programa ECOVID 2020, subvencionat amb 300.000€ a través del Servei Públic d’Ocupació LABORA, Mislata incorpora a sis peons de neteja i assistència domiciliària, huit conserges, dos auxiliars administratius i huit llocs tècnics destinats a graduats en Administració d’Empreses, Psicologia, Enginyeria Informàtica o Periodisme, entre altres.

A l’acte de lliurament de les targetes d’empleat va acudir l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, acompanyat d’Alfredo Catalá, regidor de Desenvolupament Econòmic i Ocupació, així com d’altres membres del govern municipal. Bielsa va donar la benvinguda a les i els beneficiaris afirmant que “ara és el moment d’ajudar a les persones que més el necessiten i aquesta administració sempre estarà al costat d’elles”.

A més, va voler destacar la importància de la col·laboració entre institucions, “que la Generalitat Valenciana i l’Ajuntament de Mislata s’hagen posat d’acord per a poder ajudar a persones que han perdut la seua ocupació a causa de la pandèmia, és una mostra que tots dos governs estem fent polítiques necessàries per a no deixar a ningú arrere”.

Aquesta iniciativa social té com a objectiu la contractació de persones majors de 30 anys que, durant els pròxims 6 mesos, exerciran les seues habilitats en diferents departaments, donant “un alleujament econòmic i ajudant al fet que la seua reincorporació al mercat laboral siga més senzilla”, apuntava Catalá.

Deixa el teu comentari