L’Ajuntament de Picassent continua amb els treballs de reparació dels camins del terme municipal afectats pel temporal de novembre de 2020

El cost de reparació, sufragat amb fons propis municipals, contempla un pressupost de més de 26.000 euros

Les pluges del passat 5 de novembre varen provocar greus danys en les infraestructures  de vies i camins del terme, imprescindibles per al desenvolupament agrícola. Ara, fetes les valoracions i després d’analitzar els danys ocasionats, des de l’Ajuntament s’ha treballat de valent per restablir a poc a poc la normalitat.

I és que, la gran quantitat d’aigua acumulada va provocar greus desperfectes en la pràctica totalitat de camins de terra, alguns fins i tot han hagut de fer-se de nou perquè la virulència de l’aigua els va fer desaparèixer total o parcialment. Alguns d’ells ja varen ser reparats fa uns mesos i ara els treballs han continuat en esta línia en el «Pas del gavatx», el «Camí de les canteres», el «Camí del Motor de Vila» i el «Barranc del toll», (zona pantà). Es tracta de vials que tornen a ser més practicables i que garanteixen de nou el pas i la circulació dels vehicles. 

Tal i com manifesta el regidor de l’àrea d’Agricultura, Joan Vicent Aguado, «Les fortes pluges del passat 5 de novembre de 2020 varen afectar bona part del terme municipal. Des de l’Ajuntament estem fent un treball extraordinari per restaurar totes les zones afectades».

Recordem que, segons les dades facilitades per «Meteo Picassent» durant les jornades del 5 i el 6 de novembre de 2020 s’arreplegaren 324 litres a Terrabona, 233 a la Soroixa i 205 a El Realón. 

Deixa el teu comentari