L’Ajuntament de Picassent edita el Calendari solidari de 2019

Per sisé any consecutiu, l’Ajuntament posa a l’abast de la ciutadania este document amb l’objectiu de recaptar fons per a Càrites Interparroquial Picassent.

El calendari solidari d’enguany s’emmarca dins de les ajudes i subvencions que l’Ajuntament destina a Càritas. Totes aquelles persones que estiguen interessades en adquirir-lo poden fer-ho a la Casa de Cultura o bé, per mitjà dels membres de Càrites Interparroquial, que estaran els dimecres i dissabtes al Mercat Municipal, davant de l’església de La Miraculosa.

La publicació dedica enguany les seues pàgines a diverses imatges de les Festes celebrades al nostre municipi com ara, les Festes Majors, el Nadal, les Falles, activitats amb els joves i majors, entre d’altres.

L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, va estar dissabte, al Mercat Municipal, acompanyant els membres de Càrites, durant la venda, i ha mostrat així la seua satisfacció per l’excel·lent acollida que, un any més, ha tingut esta ferramenta, «Ja només durant la jornada de dissabte al matí es varen vendre més de 600 calendaris. Esta xifra posa de manifest la bona acollida que té per al veïnat, sent una de les polítiques socials que fa este Ajuntament per ajudar qui més ho necessita».

Deixa el teu comentari