L’Ajuntament de Picassent edita un calendari en homenatge al voluntariat que va treballar durant l’estat d’alarma davant la Covid19

Un total de 2.000 exemplars son distribuïts des de hui de manera gratuïta a la ciutadania. Els punts de recollida son l’Ajuntament i la Casa de Cultura.

2020 és un any que passarà a la història per moltes qüestions. I a Picassent, enguany s’han donat cita nombroses iniciatives solidàries on la participació ciutadana ha estat molt present davant la pandèmia global sanitària causada per la Covid19.

Per este motiu, l’Ajuntament ha editat un calendari que pretén ser un reconeixement, en forma d’homenatge, a totes aquelles persones voluntàries, associacions, col·lectius, entitats, serveis i empreses que d’una forma o una altra varen treballar de valent pel benestar de Picassent durant l’estat d’alarma la primavera de 2020. 

Tal i com ha assenyalat l’alcaldessa de la localitat, Conxa Garcia, «Des de l’Ajuntament, volem agrair el treball, la solidaritat i l’aportació voluntària i desinteressada del veïnat durant tot este temps on Picassent ha traçat una radiografia social de la pandèmia d’un valor incalculable».

Deixa el teu comentari