L’Ajuntament de Picassent entrega equips anti asfíxia als centres escolars del municipi

L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, la regidora d’Educació, Belén Bernat i la regidora de Sanitat i Infància, Raquel Hervás, han rebut este matí a les directores i directors dels centres escolars de Picassent per a fer-los lliurament d’estos dispositius d’emergència en asfíxia per ennuegada.

La recepció, que s’ha dut a terme en el consistori amb totes les mesures de seguretat i salut davant la Covid19, ha reunit la totalitat dels i les representants dels col·legis públics, concertats i privats del municipi.

Els 10 aparells lliurats tenen com a objectiu reforçar la seguretat de l’alumnat davant possibles casos d’asfíxia i són dispositius de succió desenvolupats especialment per a alliberar una obstrucció en la via aèria de la persona afectada.

A més, des del Centre de Salut s’ha elaborat un vídeo-tutorial explicatiu sobre l’ús d’este dispositiu en el qual també s’inclouen diversos enllaços sobre l’aparell en qüestió i també sobre com realitzar una reanimació cardiovascular. Materials que també han estat facilitats als Centres com a complement a esta entrega.

Segons ha manifestat la primera edil al respecte, “Els centres escolars han de ser espais segurs i ara, amb estos aparells anti asfíxia que la Mancomunitat ha posat a la seua disposició, poden solucionar qualsevol emergència que puga sorgir”.

Deixa el teu comentari