L’Ajuntament de Picassent es coordina amb La Nostra Escola Comarcal i Les Carolines per el·laborar un protocol de seguretat en cas de temporal

Els últims episodis de fortes pluges que ha patit la localitat complicaren les vies d’accés a estes escoles a causa que alguns camins del terme municipal es trobaven inundats i els centres educatius hagueren de ser evacuats.

L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, el regidor de l’àrea de Seguretat Ciutadana, Salvador Morató i membres de la Policia Local s’han reunit en l’Ajuntament amb Imma López, directora de La Nostra Escola Comarcal i Sonia Casquete, directora de l’escola Les Carolines, amb l’objectiu de mantindre una primera pressa de contacte per coordinar les possibles accions a realitzar davant episodis de fortes pluges, a conseqüència de les quals es poden vore afectats el diferents itineraris d’arribada i eixida als citats centres escolars

Durant la reunió s’arribà a diversos acords. Entre ells, la presentació de dos itineraris alternatius que discorren paral·lels al terme municipal de Torrent, des d’on es pot accedir a les principals vies de comunicació. Un camí que prèviament haurà de ser verificat per la Policia Local de Picassent, la qual, acompanyarà els autobusos escolars en el seu recorregut. 

Així mateix, la Policia es compromet a informar puntualment de l’estat dels camins i amb la suficient antelació en cas que es faça necessària una evacuació per a que els centres escolars es done temps d’avisar a les famílies i a les empreses de transport escolar.

A més, per part de l’alcaldia s’ha comunicat a les directores que es tindran en compte les particularitats de la ubicació d’estos dos col·legis a l’hora de prendre decisions en cas d’emergència.

Deixa el teu comentari