L’Ajuntament de Picassent fomenta la creació i la promoció de l’ocupació al municipi

El consistori incorpora 6 nous treballadors a través del programa EMCORP i contracta un total de 8 persones que estaven en l’atur des de la borsa de treball municipal. 

Un any més, l’Ajuntament aposta per la creació d’ocupació i treballa mitjançant totes les vies possibles per aconseguir ajudes i subvencions que permeten realitzar este tipus de contractacions. Per això, el consistori s’ha adherit al programa EMCORP destinat a persones parades de llarga duració, i a través del qual, s’han pogut incorporar un total de 6 persones que han sigut seleccionades prèviament pel Labora: 4 peons de construcció, que presten suport a la brigada municipal i 2 auxiliars administratives que treballen en tres àrees municipals: Personal, Informàtica i Agricultura. 

Recordem que el programa EMCORP és una subvenció del Labora, amb l’objectiu de fomentar l’ocupació a persones desempleades majors de 30 anys. La duració del contracte és de 6 mesos i 10 dies. El programa té una subvenció de 58.976,48 €. A més, també han sigut contractades 8 persones des de la Borsa de Treball municipal que ja realitzen el seu treball a la Brigada municipal.

L’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, acompanyada per la regidora de Formació i Ocupació, Mónica Olguin, els han donat la benvinguda hui al consistori. Durant la recepció, que ha tingut lloc al saló de plenaris i que ha comptat amb totes les mesures de seguretat davant la Covid19, la primera edil els ha traslladat la seua satisfacció, ja que tal i com ha manifestat durant la recepció, «El vostre treball va a ser de gran utilitat per portar a terme les tasques a cada departament on heu sigut assignats d’acord amb el vostre perfil professional. Vos anime perquè aprofiteu esta oportunitat per continuar formant-vos de cara al vostre futur laboral».

Deixa el teu comentari