L’Ajuntament de Picassent instal·la els primers punts de recàrrega públics per a vehicles elèctrics

Les noves infraestructures han estat subvencionades per l’IVACE, amb elles es pretén aconseguir un estalvi anual de d’emissions de CO2 a l’atmòsfera de 840.000 Kt.

Amb la intenció de donar un pas més endavant cap a l’objectiu d’aconseguir un Picassent cada més sostenible i respectuós amb el Medi Ambient, l’Ajuntament ha instal·lat 3 estacions de recàrrega semi-ràpida per a vehicles elèctrics en el municipi amb el suport financer de l’IVACE a través del “Programa d’instal·lació d’infraestructura de recàrrega per a vehicles elèctrics any 2020”. 

La previsió inicial del cost de la citada infraestructura ascendeix a 32.470,35 euros, dels quals, un total de 24.233,60 euros seran subvencionats per part de l’IVACE dins el programa “Ahorro y Eficiencia energética en el transporte”.

Els tres punts de recàrrega es troben ubicats a: la plaça de l’Ajuntament, l’avinguda Blasco Ibáñez (enfront del Poliesportiu) i al carrer Barranc (front al retén de la Policia Local). Llocs on es donarà servei a qualsevol persona amb un tipus de vehicle elèctric estàndard. A més, els equips instal·lats disposen d’un sistema intel·ligent de càrrega, el qual, permet la gestió telemàtica, anàlisi de variables i recopilació d’informació del servei.

El Consistori pretén amb esta inversió aconseguir un estalvi anual d’emissions de CO2 a l’atmosfera de 840.000 Kt. Cal tindre en compte que les emissions globals d’un vehicle elèctric representen menys de la meitat que un de gasolina.  

Deixa el teu comentari