L’Ajuntament de Picassent llança una enquesta per conéixer les inquietuds de la joventut de Picassent

La veu de la població més jove és molt important per al consistori. I és per això que, la Regidoria de Participació Ciutadana, amb l’assessorament de l’equip técnic dels departaments de Joventut, Benestar Social i Comunicació, ha elaborat una enquesta per conéixer de primera mà les inquietuds, els gustos i els desitjos que els i les joves de Picassent tenen de cara a ocupar el seu temps lliure. A partir de les respostes obtingudes es posarà en marxa els projectes que puguen cobrir les necessitats demandades.

Este procés participatiu es realitzarà a través d’un formulari digital a on la joventut respondrà a diferents qüestions per conéixer les preferències d’oci i entreteniment dels joves, amb preguntes com “A què t’agrada dedicar el teu temps lliure?”, “Trobes a faltar algun tipus d’espai per al teu temps d’oci al poble?” o “Com t’agradaria que t’arribara la informació de les activitats que s’organitzen a Picassent?”.

Este projecte de bones pràctiques s’engloba dins del pla estratègic EDUSI (Estratègies de Desenvolupament Urbà, Sostenible i Integrat) i s’ha cofinanciat per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) dins del programa de Creixement Sostenible 2014-2020.

Deixa el teu comentari