L’Ajuntament de Picassent posa en marxa una campanya contra l’abús de begudes energètiques

“Un glop, un colp” és el títol d’esta iniciativa de conscienciació que es té previst que arribe a més de 2000 adolescents del municipi

La Regidoria de Drogodependències i altres conductes addictives de l’Ajuntament de Picassent a través de la UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives)  ha llançat una campanya adreçada a les i els adolescents del municipi per informar-los sobre els efectes perjudicials que té l’abús de les begudes energètiques. 
En una reunió mantinguda entre l’equip tècnic de l’UPPCA i la direcció dels diferents centres educatius del municipi que compten amb alumnat adolescent, es va exposar esta problemàtica existent que ha portat inclús, en ocasions, a requerir del servei d’atenció mèdica, ja que un dels efectes d’un consum excessiu d’estes begudes són les taquicàrdies.

La campanya “Un glop, un colp” és itinerant. Ara mateix està portant-se a terme a l’IES l’Om i al col·legi Sant Cristòfor Màrtir. Posteriorment, tindrà lloc a Les Carolines i La Nostra Escola Comarcal i la previsió és que arribe a més de 2.000 adolescents.

“Davant estos fets s’ha posat en marxa en l’àmbit escolar la campanya “Un glop, un colp”  amb l’objectiu d’informar i conscienciar del risc que suposa l’abús d’estos productes i desmentir mites sobre els efectes que es prometen”, afirma el regidor de l’Àrea, Carles Silla.

Deixa el teu comentari