L’Ajuntament de Picassent realitza treballs de pavimentació en diferents camins i vials al municipi

L’ampli terme municipal de Picassent s’emmarca dins d’una extensa i densa xarxa de camins rurals. Donades les característiques i dimensions del mateix, el seu manteniment és un aspecte fonamental en el qual es treballa des de la Regidoria d’Urbanisme per millorar de forma contínua els vials de la localitat. 

Dins del Pla de camins i vials 2018-2019 de la Diputació de València, l’Ajuntament està portant a terme diversos treballs de reasfaltat al camí de la Creueta, camí d’Alcàsser a Sueca, camí del Pedregal i camí del Mas. Els treballs arribaran també en els pròxims dies al carrer Roger de Lauria així com a l’entrada a la població, entre la rotonda ubicada a la Plaça Abadia i la rotonda del polígon industrial.

I és que les pluges i el pas circumstancial de vehicles de gran tonatge, entre d’altres factors, han anat produint desperfectes i clevills en alguns trams. Segons ha manifestat la regidora d’Urbanisme, Lola Albert, «Ara, amb estes actuacions, que compten amb un pressupost total de 160.081,02, iva inclòs, es pretén millorar el drenatge sobre el terreny, les seues rasants, principalment en aquells punts on més aigua s’acumula, millorant així la seguretat vial i el pas de tot tipus de vehicles». 

Deixa el teu comentari