L’Ajuntament de Picassent renova el gimnàs del Poliesportiu per un valor pròxim als 90.000 euros

Picassent gaudeix de gran cultura esportiva i l’ajuntament ha fet un pas important amb aquesta inversió. La sala incorpora desenes de peces noves que complementen, en gran manera, l’oferta esportiva del nou gimnàs que també llueix nou sòl

Des de hui, el gimnàs ha obert de nou les seues portes i ja són molts els usuaris i les usuàries que s’han acostat fins a les seues instal·lacions per a continuar amb la pràctica de l’exercici físic. I és que, l’Ajuntament de Picassent ha invertit prop de 90.000 euros en la remodelació del gimnàs del Poliesportiu Municipal. Així, la sala compta amb noves màquines, barres, bicicletes el·líptiques, cintes, bancs abdominals i altres aparells per a la pràctica de l’exercici físic així com també s’ha renovat per complet el sòl del mateix.

Este matí, l’alcaldessa, Conxa Garcia i el regidor de l’àrea d’Esports, Iván Mocholí, han visitat les instal·lacions del gimnàs per a conèixer de primera mà la inversió realitzada. La primera edil ha volgut recalcar l’aposta que fa este equip de govern per les instal·lacions del Poliesportiu Municipal, sempre amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida i, sobretot, per a fomentar la pràctica de l’exercici físic amb unes instal·lacions totalment renovades i perfectament equipades. Així mateix ha volgut destacar l’esforç de l’Ajuntament per millorar, en general, les instal·lacions esportives que compten amb milers d’usuaris que cada dia s’acosten al Poliesportiu per a realitzar els seus entrenaments i pràctiques esportives.

Així també, i aprofitant este temps de reforma, s’han fet treballs de restauració, instal·lació de protectors en els sòcols de les parets i pintura, entre altres, realitzats per la brigada municipal.

Deixa el teu comentari